Husk meg?
Registrer
Be om nytt passord
Denne nettsiden bruker informasjonskapsler
Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste brukeropplevelsen. Om du fortsetter å bruke nettsiden, antar vi at du er fornøyd med å motta alle informasjonskapslene.
x

Service-roboter

Sats på modulær robot-teknologi av industrikvalitet

PPM Robotics AS har mer enn 20 års erfaring med å levere innovative robotløsninger til industrien. Fra dette kjenner vi godt til viktigheten av å ha høy produktkvalitet og pålitelighet for å oppnå maksimale resultater for sluttbrukeren. Dette er også for å kunne opprettholde systemets ytelse, dag etter dag, i årene fremover!

Etter to års undersøkelse, fant PPM endelig en service-robotprodusent med det nødvendige fokus på ytelse, kvalitet og pålitelighet på produktene sine. Følgelig ble PPM aksjonær og utviklingspartner til KOMPAÏ Robotics AS, i Biarritz i Frankrike. For tiden jobber PPM og KOMPAÏ tett for å utvikle ny, toppmoderne teknologi som inkluderes i den nye generasjonen av KOMPAÏs service-roboter, som er presentert nedenfor.

Robotene inkluderer et intelligent styresystem som inneholder automatisk navigasjon, applikasjonsfunksjoner, språkvalg og kunstige, sosiale ferdigheter.

Robotene kan enkelt settes opp til ulike anvendelser. For tilleggsutstyr eller spesifikke enheter for applikasjonen, vennligst kontakt oss.